La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

AEE Institut Montserrat vs Joventut Les Corts, lluitant per la lliga

Publicado 23/02/2015

Aquest diumenge 22 d'abril, el Cadet federat de l'AEE Institut Montserrat ha rebut a Joventut les Corts en un partit molt intens degut a que tots dos equips estan lluitant per la lliga.  Els nois del  Montserrat, després d'haver arribat varies vegades a porteria, han acabat per fer el gol inicial. En aquest punt Joventut ha entrat al partit i ha demostrat perquè van segons a la classificació però la defensa, i sobretot el porter del Montserrat, han frustrat un rere altre tots els seus intents.

Els jugadors del joventut cada vegada pujaven la intensitat del partit per poder remuntar tot i no ser suficient davant d'un Montserrat que va jugar molt tranquil.

Al començament de la segona part ha arribat el segon gol del Montserrat, això ha descol·locat a Joventut, que ha tardat en respondre i, un altre vegada, s'ha vist frenat per la bona labor defensiva dels jugadors del Montserrat.

Avui el Cadet de l'AEE Montserrat ha demostrat que amb intensitat i ganes es pot passar d'un 8-1 en contra a un 2-0 a favor.

Gols: Ferran Colomer  (primera part)

Mario Bravo (segona part)

Lea toda la publicación »

Debut a la lliga 2014-2015 Sènior A Femení Futbol Sala

Publicado 23/10/2014

Partit jugat al pavelló municipal d’Abrera

El partit ha començat bé per les visitants, on s’han avançat quan la portera local ha refusat una pilota, que ha aprofitat Anna Pujade per inaugurà el marcador. La reacció de l’equip local ha sigut contundent que han capgirat el marcador, fins arribar a tenir una renta de 3-1. El joc de les visitants a la primera part no ha estat el que s'esperava per tothom, no aconseguien agafar el ritme adequat amb la pilota, una pressió inexistent, on l’equip rival superava amb facilitat i una mica fluixes en defensa, que això a propiciat que amb un joc molt simple de l’equip local, tingués un parcial de 3-0 desprès del gol visitant.

A la segona part, les visitants han donat una cara totalment oposada a la primera part. En els primers dos minuts de joc, han generat les mateixes ocasions que en tota la primera part, donava la sensació que el Montserrat tindria les millors ocasions del partit i així ha sigut. Les visitants han sortit molt endollades, en aquesta part han lluitat en els 20 minuts de la segona part per la victòria, tant és així que ràpidament han aconseguit el 3-2, amb un gol de Marina Mateus. L’equip local ràpidament a respòs en la primera ocasió de la segona part posant el 4-2 al marcador. El joc de les visitants ha continuat donant el seus fruits fent que Anna Pujade sumés el seu segon gol al seu compte particular i el 4-3 al marcador. Tot i així, el resultat no s’ha mogut més encara que les visitants han merescut puntuar.

El treball de les noies del Montserrat és la versió donada a la segona part i els resultats acompanyaran molt aviat a l’equip.

Victòria treballada del Sènior A

Publicado 30/05/2014

Aquest dissabte el Sènior A Femení de Futbol Sala va aconseguir guanyar per 2-4 a la pista de Pony’s. Sense jugar de forma brillant, l’equip va treure els 3 punts en un partit igualat en què els dos equips van tenir opcions clares per marcar més gols.

És tot just la segona victòria de l’equip en aquesta 2a volta de la lliga. Certament s’ha baixat el nivell en comparació el tram mig de la temporada, en què les victòries i el bon joc arribaven amb molta més facilitat que no pas ara, en aquests últims partits de lliga.

Amb aquests tres punts aconseguits al pavelló de l’Estació del Nord, les noies del Sènior A afrontaran l’última jornada amb opcions d’aconseguir la 7a posició a la lliga. A la fotografia, Carlota, Andrea i Marina, tres de les 4 golejadores del partit juntament a l’Anna Porta.

El Cadet B de Vòlei a la Final de BCN

Jornada intensa i vibrant la viscuda aquest dissabte pel Cadet de Vòlei!

A les 09h del matí van aconseguir la victòria en els quarts de final contra Teresianes Ganduxer en un partit que va necessitar un 5è set en què les noies del Montserrat van solventar sense excessius problemes; no així en els primers 4 sets en què l’equip no va trobar la concentració i el joc necessari per competir adequadament. Tot i així, acabaven guanyant i aconseguint l’accés per les semifinals que es disputarien el mateix dissabte a les 17h de la tarda al mateix pavelló, el CEM Carmel.

A les semifinals i després de la injecció de moral d’haver guanyat els quarts de final pel matí, les noies guanyàven a Orlandai per 3-0 arrodinint una gran jornada de Volei i accedint a la final de BCN de la seva categoria.

Moltes feilicitats!!! Ara, a per la final!!!

Bàsquet Femení AEE INS Montserrat

Publicado 19/05/2014

Aquesta temporada 2013-14 ha estat la primera vegada en què hem participat a la Copa Colegial de Bàsquet amb l’equip femení. Entrenat per la Mercedes López, tècnica i entrenadora de la secció, l’equip de noies va realitzar alguns entrenaments per preparar la competició. Malauradament, van caure eliminades en els quarts de final en un partit molt ajustat a la pista de les Dominiques (35-33). El partit es va decidir en una última jugada polèmica en què els àrbitres es van desentendre d’una més que possible falta personal de  tir que hagués suposat dos tirs lliure i una possible pròrroga en l’eliminatòria.

En qualsevol cas, felicitar a les noies de l’AEE Institut Montserrat per les ganes, l’esforç i l’excel·lent actitud mostrada tant en la prèvia de la competició com en l’eliminatòria jugada.

RECTA FINAL DE TEMPORADA PER L’EQUIP PREINFANTIL MASCULÍ FUTBOL SALA

L’equip PreInfantil de Futbol Sala està afrontant l’últim més d’entrenaments abans de les vacances d’estiu. Després d’una temporada difícil en què la majoria de jugadors s’han trobat per primera vegada amb el que això suposa (determinar posicions, sistema de joc, conèixer uns i altres...), poc a poc han anat evolucionant el joc fins a conjuntar-se adequadament com equip.

En aquests últims partits de lliga els nois han tingut força irregularitat tant en joc com en resultats, però ens han deixat pel camí molt bons minuts de futbol sala en diversos partits, en el que demostren que s’està treballant pel bon camí i apunten a una esperançadora propera temporada 2014-15 a la categoria infantil.

Aquí us deixem fotos de l’equip d’aquest últim mes de maig.

CAMPIONES LLIGA 1a Divisió Cadet-Juvenil FCF

El nostre equip Cadet-Juvenil Femení de Futbol Sala ha aconseguit l’ascens per la propera temporada a Divisió d’Honor després de guanyar la lliga de 1a Divisió 2013-14.

Després que la temporada passada s’escapés la lliga a l’última jornada en un enfrontament directe, enguany l’equip ha fet una grandiosa temporada guanyant 17 dels 20 partits jugats, concedint només dos empats i una sola derrota amb un total de 76 gols a favor i encaixant-ne només 13. A més a més i per completar els mèrits aconseguits, no només ha estat l’equip amb menys gols encaixats sinó que les dos màximes golejadores de la lliga també han estat jugadores de l’equip!

Moltes felicitats a tot l’equip per la meritòria lliga aconseguida!!

Victòria del cadet femení a les finals de la Copa CEEB 2014

Publicado 14/05/2014

CAMPIONES COPA CEEB 2014

L’equip Cadet-Juvenil format majoritàriament per noies de 3r i 4r d’ESO que aquesta temporada estan jugant a la lliga escolar de Barcelona a la categoria Juvenil, és va proclamar el passat diumenge dia 11 de maig campiones de la Copa CEEB després de jugar una de les millors finals dels últims anys contra l’AEE Institut Icària.

El partit es va posar realment complicat després que en el minut 10 de partit l’equip anava perdent 2-0 i apunt d’encaixar el tercer... Però després del temps mort l’equip va sortir amb una altre mentalitat i abans d’acabar la primera part la Emma Beltran va aconseguir marcar el 2-1.

A la segona part l’equip va sortir amb la mateixa dinàmica positiva amb la que va acabar la primera, creant ocasions i pressionant a les jugadores de l’Icària que no podien sortir jugant la pilota. D’aquesta manera la Martina Capdevila empatava el partit 2-2 portant el partit a la pròrroga.

I més del mateix... La pròrroga, que es jugava a una sola part de 5 minuts i sinó es desfeia l’empat s’arribaria al llançament de penals, l’equip va sortir amb una gran actitud guanyadora i sense cap por. D’aquesta manera, en els 5 minuts de temps complementari la Martina Capdevila va poder culminar dos molt bones accions ofensives amb els que va aconseguir un hat-trick deixant la final de copa amb un 2-4 a favor de l’AEE Institut Montserrat.

Felicitar també a l’AEE Institut Icària per la bona final que van jugar, ja que sinó arriba a ser per la bona defensa i les aturades de la nostra portera també s’hagués pogut endur la copa.

Felicitats noies!

Maria, Berta B., Berta S., Clara, Emma, Martina, Laura, Paula ©, Carmen.

El juvenil femení a punt de guanyar la Copa CEEB 2014

Les nostres noies del juvenil femení de futbol 5 van disputar el passat diumenge 11 de maig la final de la Copa CEEB 2014 al pavelló de la Mar Bella. Després d'un partit molt intens amb un resultat d'empat a 1, es va jugar la prorroga de 5 minuts on l'equip contrari, Vincit va aconseguir fer el gol de la victòria.

Des de l'equip tècnic volem felicitar a les nostres jugadores per haver arribat fins a la final i per la intensitat i compromís durant tota la temporada.