La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Victòria del cadet femení a les finals de la Copa CEEB 2014

Publicado 14/05/2014

CAMPIONES COPA CEEB 2014

L’equip Cadet-Juvenil format majoritàriament per noies de 3r i 4r d’ESO que aquesta temporada estan jugant a la lliga escolar de Barcelona a la categoria Juvenil, és va proclamar el passat diumenge dia 11 de maig campiones de la Copa CEEB després de jugar una de les millors finals dels últims anys contra l’AEE Institut Icària.

El partit es va posar realment complicat després que en el minut 10 de partit l’equip anava perdent 2-0 i apunt d’encaixar el tercer... Però després del temps mort l’equip va sortir amb una altre mentalitat i abans d’acabar la primera part la Emma Beltran va aconseguir marcar el 2-1.

A la segona part l’equip va sortir amb la mateixa dinàmica positiva amb la que va acabar la primera, creant ocasions i pressionant a les jugadores de l’Icària que no podien sortir jugant la pilota. D’aquesta manera la Martina Capdevila empatava el partit 2-2 portant el partit a la pròrroga.

I més del mateix... La pròrroga, que es jugava a una sola part de 5 minuts i sinó es desfeia l’empat s’arribaria al llançament de penals, l’equip va sortir amb una gran actitud guanyadora i sense cap por. D’aquesta manera, en els 5 minuts de temps complementari la Martina Capdevila va poder culminar dos molt bones accions ofensives amb els que va aconseguir un hat-trick deixant la final de copa amb un 2-4 a favor de l’AEE Institut Montserrat.

Felicitar també a l’AEE Institut Icària per la bona final que van jugar, ja que sinó arriba a ser per la bona defensa i les aturades de la nostra portera també s’hagués pogut endur la copa.