La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Debut a la lliga 2014-2015 Sènior A Femení Futbol Sala

Publicado 23/10/2014

Partit jugat al pavelló municipal d’Abrera

El partit ha començat bé per les visitants, on s’han avançat quan la portera local ha refusat una pilota, que ha aprofitat Anna Pujade per inaugurà el marcador. La reacció de l’equip local ha sigut contundent que han capgirat el marcador, fins arribar a tenir una renta de 3-1. El joc de les visitants a la primera part no ha estat el que s'esperava per tothom, no aconseguien agafar el ritme adequat amb la pilota, una pressió inexistent, on l’equip rival superava amb facilitat i una mica fluixes en defensa, que això a propiciat que amb un joc molt simple de l’equip local, tingués un parcial de 3-0 desprès del gol visitant.

A la segona part, les visitants han donat una cara totalment oposada a la primera part. En els primers dos minuts de joc, han generat les mateixes ocasions que en tota la primera part, donava la sensació que el Montserrat tindria les millors ocasions del partit i així ha sigut. Les visitants han sortit molt endollades, en aquesta part han lluitat en els 20 minuts de la segona part per la victòria, tant és així que ràpidament han aconseguit el 3-2, amb un gol de Marina Mateus. L’equip local ràpidament a respòs en la primera ocasió de la segona part posant el 4-2 al marcador. El joc de les visitants ha continuat donant el seus fruits fent que Anna Pujade sumés el seu segon gol al seu compte particular i el 4-3 al marcador. Tot i així, el resultat no s’ha mogut més encara que les visitants han merescut puntuar.

El treball de les noies del Montserrat és la versió donada a la segona part i els resultats acompanyaran molt aviat a l’equip.